• slide
TAPTOE NIEUWS

 

 

NATIONALE TAPTOE JEUGD MANIFESTATIE 2018
 
Voorafgaand aan elke voorstelling van de Nationale Taptoe spelen er jeugdkorpsen op het square in het kader van de Nationale Taptoe Jeugdmanifestatie. Het is een wedstrijd waarbij de korpsen worden beoordeeld door de tamboer-maitres van deelnemende militaire orkesten.
·         Eerste luitenant M. Pijnenborg (jury voorzitter)  Kapel van de Koninklijke Luchtmacht
·         Adjudant E. Oosterom      Marinierskapel der Koninklijke Marine
·         Adjudant R. Grootenboer  Fanfare Bereden Wapens
·         Adjudant M. Gouswaart    Trompetterkorps der Koninklijke Marechaussee
 
 
 
 
JAPAN AIR SELF-DEFENSE FORCE CENTRAL BAND

De Nationale Taptoe is er trots op u te kunnen vertellen dat wij er in geslaagd zijn een bijzonder optreden voor u vast te leggen. De Japan Air Self-Defense Force Central Band  treedt niet vaak buiten Japan op maar is in 2018 te zien bij de Nationale Taptoe.

Zie onder "Programma" voor meer informatie over de JASDF Central Band.

STEVEN MEAD

Tijdens de Nationale Taptoe is het spotlight gericht op de Euphonium met solist Steven Mead.

De Engelsman Steven Mead  behoeft eigenlijk geen introductie. Hij geniet wereldwijd  aanzien bij iedereen die affiniteit met koperwerk in de muziek heeft. Zijn spel en kennisoverdracht is wijd en zijd bekend bij vrijwel iedereen die een voorliefde heeft voor het instrument dat bekend staat als het euphonium. Kijk bij het programma voor meer informatie over Steven Mead

EUFONIUM / BARITON WORKSHOP

Na het succes van de klarinet workshop in 2017 zal er tijdens de Nationale Taptoe 2018 een workshop zijn voor bariton/euphonium blazers. Deze workshop wordt gesponsord door Besson.

Met 120 euphoniums in Ahoy optreden. Dat zal het resultaat zijn van de Ahoy Euphonium Clinic op zaterdag 29 september 2018. Workshopleider is Steven Mead. Hij is één van de succesvolste euphoniumsolisten ter wereld en een voorbeeld voor veel spelers.

Gedetailleerde informatie kunt u lezen in het beschikbare PDF-bestand dat u kunt inzien en downloaden door op deze tekst te klikken.

Volg deze link om op de Clinic-pagina te komen en schrijf je snel in voor het te laat is.