KIES UW VOORSTELLINGEN
 
 
  • Vrijdag 28 september 2018*
Aanvang 13.30 uur *
* Uitsluitend toegankelijk voor veteranen, dienstslachtoffers van Defensie en Politie via aparte aanmeldingsprocedure.
​​​​​​​
Klik hierboven op de voorstelling van uw keuze. U komt dan op de pagina van onze officiële verkooporganisatie, Ticketmaster.
Op die pagina maakt u uw keuze voor de plaatsen van waar u wilt genieten van de voorstelling.
U rekent op deze pagina online af waarna uw plaatsen gereserveerd zijn.
 
PRIJZEN NATIONALE TAPTOE 2018

 

Hoofdtribune € 47,50
Rang 1 € 37,50
Rang 2 € 27,50
Rang 3 € 17,50 (ongeplaceerd)
Rolstoel € 17,50
Rolstoelbegeleider € 17,50
Per bestelling kunnen:
* Leveringskosten van toepassing zijn, welke per geselecteerde leveringsmethode zullen variëren (eTicket gratis).
* Betalingskosten van toepassing. Deze kosten zijn per bestelling en afhankelijk van de door u gekozen betaalmethode (€ 0,50 voor iDeal, 2,5% voor Visa, Mastercard, Maestro, Sofort, 3,5% voor American Express, 4,5% voor Klarna).
 
 
 
PLATTEGROND
Plattegrond 2018 Ahoy aangepast.jpg
Plattegrond AHOY. Klik om te vergroten
Klik op de plattegrond voor een overzicht van de verschillende rangen en plaatsen. De plattegrond opent in een nieuw venster zodat u deze makkelijk kunt raadplegen bij het bestellen van toegangskaarten.
ARRANGEMENTEN
 
 
 
VETERANEN

Medaille-goud.png

Het uiten van erkenning en waardering jegens de veteranen is een belangrijke doelstelling van de Nationale Taptoe. In samenwerking met het Nationaal fonds voor vrede, veiligheid en veteranenzorg (vfonds) organiseren wij daarom jaarlijks de Veteranenontvangst. U krijgt ruim de gelegenheid om uw oude collega's te ontmoeten en weer even met hen bij te praten. In de tussentijd bieden wij u een ouderwetse blauwe hap en een drankje aan. Daarna kunt u gezamenlijk genieten van de speciale veteranenvoorstelling van de Nationale Taptoe.
Toegangskaarten voor dit arrangement zijn uitsluitend te bestellen door hier te klikken. Houd daarbij uw veteranennummer bij de hand.

NB: Op dit moment kunnen nog geen arrangementen of kaarten voor de Veteranenvoorstelling worden besteld. Nadere informatie volgt uiterlijk in juni 2018.
 
ROLSTOELPLAATSTEN

rolstoel-goud.png

 
Wij vragen u een formulier in te vullen en dit aan ons op te sturen. Na ontvangst nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
Rolstoelplaatsen kunnen niet telefonisch of bij een verkoopadres besteld worden.